Kiadványterjesztés:


Cégünk ingyenes reklámanyagok lakossághoz történő eljuttatásával foglalkozik egész Magyarország területén.


Megbízóink igényeit szem előtt tartva és azt rugalmasan kezelve, előzetes felméréssel és tervező munkával kezdjük az együttműködést.

A terjesztési terület a megrendelőre szabott, megtervezése folyamatosan frissített, háztartásszám szerint részletezett, kizárólag lakott lakások számát tartalmazó saját adatbázison alapul.

 

Az ügyfél elképzeléseinek felmérését követően kollégáink információt nyújtanak az adott terjesztési területre vonatkozóan, segítenek a pontos darabszám kialakításában, hogy kiadványai a megfelelő területre és a megfelelő célcsoporthoz jussanak el. Ezáltal elkerülhető a többletköltség kialakulása, mind a szórólap készítésnél, mind pedig a terjesztésnél.


A terjesztés pontos kivitelezése a megfelelő emberek megbízásával teljesül. Terjesztőinket saját toborzás és kiválasztás útján alkalmazzuk, többségükkel hosszú ideje dolgozunk együtt, jó helyismerettel rendelkeznek, felelősségteljesen látják el feladatukat. Minden munka mellé megfelelő tájékoztatást kapnak a terjesztés pontos elvégzésére vonatkozóan.

 

A minőségi munkavégzés érdekében rendszeres ellenőrzéssel kontrolláljuk tevékenységüket.

Kérjen árajánlatot szórólapterjesztésre itt!

Kérjen árajánlatot szórólapterjesztésre itt!